Inspector de vendimia - Veedor @ C. R. Denominación de Origen Arlanza
Víctor Sagredo Moya's Education
Universidad Politécnica de Madrid
Lean Six Sigma Green Belt (Mejora continua, Lean management)
2020 - 2021
Wine & Spirit Education Trust
WSET 3 (Mundo del vino)
2020 - 2020
ThePowerMBA
The Power MBA (Master of Business Administration)
2018 - 2019
Cámara de Comercio e Industria de Burgos
Sumiller Profesional (Primero de la promoción)
2015 - 2016
Universidad de León
Máster Internacional en Auditoría de Seguridad Alimentaria (Seguridad y Calidad)
2011 - 2012
Universidad de León
Ingeniero Agrónomo
2009 - 2012
Universidad de Burgos
2008 - 2009
Universidad de Burgos
Ingeniero Técnico Agrícola (Industrias agrarias y alimentarias)
2004 - 2009
Víctor Sagredo Moya's Skills
Agricultural Engineering
Agronomy
Microsoft Office
Renewable Energy
R&d
Environmental Impact Assessment
Food Industry
Technical Process
Food Quality
Food Technology
Víctor Sagredo Moya's Summary
Víctor Sagredo Moya, based in Burgos, Castilla Y Leon, Spain, is currently a Production Planner and Production Manager at Frías Nutrición S.A.U., bringing experience from previous roles at Norte GastroBar, Cerveza Dolina and C. R. Denominación de Origen Arlanza. Víctor Sagredo Moya holds a 2020 - 2021 Lean Six Sigma Green Belt in Mejora continua, Lean management @ Universidad Politécnica de Madrid. With a robust skill set that includes Agricultural Engineering, Agronomy, Microsoft Office, Renewable Energy, R&d and more, Víctor Sagredo Moya contributes valuable insights to the industry. Víctor Sagredo Moya has 2 emails on RocketReach.