stars 1 stars 2 stars 3

Kompania e ndertimit Kumi Konstruktion, operon në tregun vendas prej 12 vitesh dhe ka një reputacion të fortë në realizimin e projekteve cilësore dhe unike, përpara afatit dhe brenda buxhetit. Kumi Konstruksion është ndërtuar mbi vlera ekselence dhe integriteti të testuara në kohë. Çelësi i suksesit të çdo projekti është të kuptuarit e nevojave dhe pritshmërive të klientëve dhe më pas tejkalimi i tyre. Nga koncepti deri në përfundim, ekipi ynë i inxhinierëve, teknikëve të ndërtimit, arkitektëve dhe menaxherëve të projektit i bëjnë nevojat e klientëve përparësi. Ne kemi përvojë në një larmi projektesh dhe përdorim praktika të provuara me kohë dhe teknika të përparuara për tu siguruar që klientët tanë të mbeten të kënaqur. E-mail: info@kumikonstruksion.al

View Top Employees from Kumi Konstruksion
Website http://www.kumikonstruksion.al
Employees 3 (0 on RocketReach)
Founded 2009
Category Construction

Kumi Konstruksion Questions

How It Works
Get a Free Account
Sign up for a free account. No credit card required. Up to 5 free lookups / month.
Search
Search over 700 million verified professionals across 35 million companies.
Get Contact Info
Get contact details including emails and phone numbers (business & personal).
High Performer Summer 2022 RocketReach is a leader in Lead Intelligence on G2 RocketReach is a leader in Lead Intelligence on G2 RocketReach is a leader in Lead Intelligence on G2
talentculture2022
g2crowd
G2Crowd Trusted
chromestore
300K+ Plugin Users